Op weg terug naar huis
Vrijdag 1 mei
Voor de Fransen een vrije dag, de dag van de arbeid. Dus wij dachten, ga maar op tijd op stap. Aangekomen op het station Gare du Nord is het een drukte van jewelste. Omdat de rechtstreekse metrolijn 4 vanaf het hotel naar station nog niet gaat doen we dat via een omweg. Ondertussen weten we hoe de metro werkt en hebben veel plezier van ons vijf dagen ticket, dat werkt vandaag voor het laatst.
Het weer is wederom prima, hoewel voor later vandaag regen en wellicht onweer is voorspeld. Niet moeilijk om een rustig plekje te vinden op het station en wachten op de dingen die komen gaan. Koffie is er altijd wel te vinden tegen ook hier behoorlijke inflatie gevoelige prijs. Precies volgens de dienstregeling vertrekken we richting Amsterdam. Ook weer volgens plan komen we rond half drie in Amsterdam en daar was even een probleempje met uit- en weer inchecken, maar op tijd weer ingestapt en in Venlo de bus naar Belfeld gepakt.
Moe maar voldaan zijn we dus weer thuis.
Fijn dat de terugreis goed is verlopen en dat jullie kunnen terugkijken op een geslaagde reis!
Het is gelukkig goed gegaan allemaal. Mooi toch!
Al veranderd er veel tegenwoordig.
In Juni ga ik met mijn zoon 5 dagen naar Berlijn. Met de snelle trein. Ben benieuwd hoe het ons daar bevalt. Axel was er eerder twee keer.
Geniet van een fijn weekend safe thuis. Groetjes Anny&Piet
Oost west thuis best.
Welkom thuis jullie hebben een prachtige reis gehad veel gezien en cultuur en kunst opgesnoven nu uitrusten want vermoeiend zal het zeker geweest zijn groetjes van ons