botervliegje.reismee.nl

De vierde dag in Portland

Zaterdag 3 september 2022

We beginnen de dag in een rustig tempo. Het is aanmerkelijk frisser dan de dag ervoor want het is bewolkt en de zon heeft moeite om er doorheen te prikken. Vandaag staan enkele spannende uitstapjes op het programma, maar we laten ons een beetje verrassen. Tegen de middag gaan we naar Lemmen en we gaan richting Pittock Mansion museum gelegen op een heuvel met geweldig uitzicht over down town Portland. Mount Hood kunnen we niet zien, die zit in de wolken. Maar voor de rest geen klagen, ook al blijft de zon weg het weer is prima. Pittock was een vermogende kranten magnaat en liet dit optrekje begin vorige eeuw met extreem veel luxe en comfort bouwen. Vóór het gebouw is een perfecte picknick plek en daar maken we gebruik van om te lunchen. Hierna werd het tijd om het huis te bekijken want daar is voor gereserveerd. Je valt van de ene verbazing in de andere. Foto's vertellen het verdere verhaal.

Hierna weer terug naar hun huis in Hillsboro en na het verorberen van een verrukkelijke dubbele burger wordt het tijd om naar het stadion van de Hillsboro Hops te vertrekken voor een avond honkbal. Het is werkelijk een spektakel en vooraf krijg je al allerlei reclame toegestopt. Bij een rad van avontuur scoorde Leinie een leuke tas en ik scoorde zelfs de poedelprijs met $10 handje contantje. Dat maakt de hele reis weer extra bijzonder. Nadat we een dik uur wedstrijden hebben gezien nemen wij afscheid en gaan onze eigen weg naar het hotel zodat we net voor donker nog terug zijn.

Reacties

Reacties

Henk

Twee prijzen pakken in Portland, naar het honkballen en een heerlijke picknick in de vrije natuur. Tel daarbij op het museumbezoek en de dag is helemaal top....toch?

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!